Stamboom van het 'One-night stand'-nest

Alle pups die ik heb mogen helpen grootbrengen, zijn voor mij uniek en speciaal. Maar deze, die er hopelijk aankomen gaan, zijn nog eens zo bijzonder. Toekomstige mama Lilith maakt geen deel uit van onze roedel. Ze is hier wel geboren en getogen. Ze is een dochter van mijn Bailey, tegelijk de stammoeder van onze kennel. Ze is het pupje paars in het 'Love'-nest. Het teefje dat Luc en ik zouden gehouden hebben als er eentje was gebleven. Lilith woont bij Bianca en Giovanni en hun kinderen Bo, Jens en Arne. Op een boogscheut hiervandaan. Lilith komt twee maanden - de tijd die haar pups nodig hebben om op eigen pootjes te kunnen staan - terug naar ons. Ze zal haar baasjes niet hoeven te missen want voor hen staat de deur 24/24 open. Deze pups zullen extra in de watten gelegd worden ;-) Het is waar dat ze als gezin hun lieve meid een - op dit eigenste moment in hun ogen immens lange - periode zullen moeten afstaan maar dubbel feest bij terugkeer van Lilith naar huis. Want één van haar dochters zal haar vergezellen.

Papa van deze kleintjes wordt Jiggs. Ook hem heb ik zien geboren worden. De eerste uit het Monkey-nest die we welkom mochten heten. Monkey Nut of Perfect Promise is een zoon van ons Danske. Hij woont bij Marie en Anthony en hun kinderen Daphné en Axel. Jiggs heeft, net als Lilith, een warme liefdevolle thuis gevonden. Zo'n 40 km scheiden Lilith en Jiggs. Maar héél binnenkort brengen we die twee bij elkaar. Want Lilith is ondertussen loops geworden. Maandag 03/08 gaan we voor een eerste maal bloed prikken. Erg spannend. Het is voor zowel Lilith als voor Jigss dé eerste keer ;-)

Mocht er uit hun voortplantingsdrift pupjes komen, dan zijn die kleintjes de eerste, en hoogstwaarschijnlijk de enige, nazaten van een 'of Perfect Promise'-mama met een 'of Perfect Promise'-papa. Dat maakt van hen super bijzondere pupselfrutsels. Beide oma's hebben we hier rondlopen. Ik heb/had de eer en het genoegen om 7 van de 8 overgrootouders - op Eowyn na - en de 4 grootouders van deze pups persoonlijk te kennen. Deze combinatie is ronduit overweldigend voor Luc en mij. We kijken er enorm naar uit. En we zijn de families Daese en Geysen dan ook ontzettend dankbaar. Het zullen allen leverkleurige pups zijn. Met een zachtaardig karakter. Ieder een fijne aanvulling van hun toekomstig gezin.

 

Sabine Sintobin, 01/08/2015

 

UPDATE : Ik schrijf woensdag 2 september. Echo toonde deze morgen aan dat de liefde tussen Lilith en Jiggs bloedserieus was ;-)

 

STAMBOOM PUPS

Monkey Nut of Perfect PromiseKinky Cool of Perfect PromiseCamwood Brown First Class TicketGowran Pheasant Tail
Varingo Moonfairy
FTA Dark Devotion Hip Perfect PromiseFTA Dark Devotion Hip Easy Excel
FTA Dark Devotion Island Impact
Flatcoat Lolland Mocca's CreamFT CH Dark Devotion Hip Gorgeous GleamDark Devotion Blue Bowie's Boogie
FTW Multi CH Beck of Chelborough
Bjugel's Chikbrook Lady MoccaVaringo Stormbrook
Bjugel's Chik
Love Legacy of Perfect PromiseJasper umbra fidaCasblaidd Little ArcherTrioaks Fletcher
Milsteadx Red Squaw of Casblaidd
Eowyn umbra fidaCasblaidd Game Rights
Alwine umbra fida
FTA Dark Devotion Hip Perfect PromiseFTA Dark Devotion Hip Easy ExcelBelsud Brown Capers
FTA-Multi CH Dark Devotion Blue British Bluff
FTA Dark Devotion Island ImpactMulti FTCH Reltub Black Velvet
FTCH-Multi CH Aughnaleck Dutch D'Votion

Pedigree 5 generaties.pdf

 

Love Legacy of Perfect Promise
(Lilith)
 
Monkey Nut of Perfect Promise
(Jiggs)
Geboren : 03 november 2012 Geboren : 20 mei 2013

HD A, Patella 0/0, Ogen vrij, Gonio vrij

Sociabilisatietest

Certificaat toelating LOSH-Fok

 

HD B, Patella 0/0, Ogen vrij, Gonio vrij

Sociabilisatietest

Certificaat toelating LOSH-Fok