Babysit

 

13/04/2023 : Vijf weken 'over tijd' ;-) of gewoon vijf weken zwanger. Ik begin het te merken dat ze het is. Heel erg spannend want de tijd kort toch in. Ze zit al over de helft van het draagschap. Nog vier weken ;-) De nestnaam heb ik, zoals altijd, al lang. Vandaag ben ik beginnen brainstormen over hun individuele namen. Heb er al een paar hele leuke ;-) mijn gedacht alvast ;-) Zolang we niet weten met hoeveel ze zich sterk aan het maken zijn, bedenk ik er minstens 10 ;-) Afspraak met de dierenarts op 2 mei om 9h. Voor de RX ;-) Dan hebben we nog een week de tijd om namen te schrappen of bij te verzinnen ...

09/04/2023 : Bullet is buiten nog meer dan anders op eten gericht niets veranderd qua gedrag of uiterlijk. Dat mogen we weldra gaan verwachten maar nu nog even niet. Ze kan wel aandoenlijk haar kop op mijn knieën leggen en mij aankijken van : 'allez geef mij nu eens wat extra's en knuffel mij heel veel.'

06/04/2023 : Vier weken ver. Bullet is onze dikste hond en ze eet verschrikkelijk graag. Haar appetijt is nog groter geworden en ... nu heeft ze een supermooi excuus natuurlijk ;-) Ze heeft meerdere buikjes te vullen a ja ;-)

02/04/2023 : Agenda onder de neus en tellen. Deze baby's zouden perfect geboren kunnen worden op 9 mei. Stiekem hoop ik dat dit ook werkelijk de dag wordt. Gun-Gun, mama van Bullet en bijgevolg oma van dit nest, is geboren op 9 mei 2013. Hoe fantastisch zou het niet zijn als we op haar 10e verjaardag haar kleinkinderen zouden mogen welkom heten.

31/03/2023 : 5 keren bloed geprikt om progesteronwaarde te bepalen. VIJF keren ! Bullet evolueerde heel laat op haar cyclus ... We hadden niet veel andere opties om het exacte moment te weten te komen ... Ze is bijgevolg een pak later dan volgens de boekjes en theorie dektijdstip met Déroy samengekomen. Maakt in sé niet uit. Kan ik nu scrhrijven, nu ik weet dat ze drachtig is ;-) Want wanneer je aan het wachten bent op dàt ene goeie moment en je geduld echt lang op de proef gesteld wordt, dan is dat even een beetje sterven ;-) Maar goed, er komen kleintjes toppie ;-)

30/03/2023 : Eén van de spannende dagen in het traject. Zouden we op echo pupjes zien of niet ? Ik weet het, drie weken na dekking is vroeg maar ik heb een uitstekende dierenarts die heel goed is in het waarnemen van vruchtjes. We waagden de gok en ... jaaaaaaaaaaaa, Bullet wordt mama ! Dat is het prachtige nieuws van de dag ;-)

12/03/2023 : Daar gaan we weer ;-) Een poging om een nieuw dagboek te starten maar daarvoor zal Bullet moeten meewerken ;-) Ze is gedekt, dat is één van de zovele stappen in het geheel van het te doorlopen parcours. Op donderdag 9 maart. Wil nooit op de zaken vooruitlopen dus ben heel voorzichtig in deze aankondiging. We kunnen enkel maar geduld hebben nu de volgende weken. En bidden, ja hallo, hoewel dit toch een vorm van zeggen blijft om hoop uit te drukken, dat er pupjes in de maak zijn. Ze viel voor de charmes van Déroy, d.w.z. dat ik voor deze reu koos en dat zij er ook mee akkoord ging ;-)