Stamboom van het 'Oh-la-la!'-nest

Fudge ontmoetten we voor het eerst toen hij nog een puber was. Heerlijk mannetje ! Met een lief, spontaan en open karakter. Hij had alles wat je bij een jonge knul van zijn leeftijd wil zien. Inmiddels zijn we meer dan vier jaar verder. Deze knaap groeide uit tot wat Luc en ik vermoedden dat hij uitgroeien zou. Hij staat zijn mannetje zowel op show als in het jachtgebeuren. Maar bovenal is hij allemans vriend. Claudia en Andy hebben meerdere honden. Allen zijn gek op schootzitten. Fudge vindt het daarbovenop ontzettend leuk om 'oorknabbeltje' te doen. Hij is zo gezellig in zijn omgang. Niet te opdringerig want daar hou ik niet van. Maar gewoon zachtaardig en charmant. Altijd goedgezind met een brede kwispel.

Câline en hij waren mooi samen. Vier maal waren ze één met elkaar. Het liep zo gemakkelijk. Fudge was heel rustig. Câline viel meteen voor de stoere looks van deze gentleman. Want galanterie draagt Fudge heel hoog in het vaandel. Het werd sterk geapprecieerd door onze Câline. We hadden een tumultueus vertrek maar eenmaal ter plaatse beleefden we een fantastische tijd. Het zou geen verschil mogen maken wie eigenaar is van een bepaalde dekreu waar je als fokker voor gaat. Neemt niet weg dat het altijd fijner is als je bovendien als vrienden met elkaar kan omgaan. Claudia en Andy zorgden ervoor dat we een erg aangenaam verblijf hadden. Als extraatje brachten we ook tijd door met de eigenaars van Jasper umbra Fida, de papa van het 'Love'-nest. Wonen we alle zes ver uiteen, komen we toch samen voor een gezellig onderonsje. Super was dat !

Fudge is ontegensprekelijk een uitblinker. Op alle gebied. Een gezonde vrolijke kerel, een werker met een grote will to please en een mooie bink. Meer kan je niet verlangen eigenlijk ;-) Câline is geheel mijn mening toegedaan. Op het moment van schrijven, weten we dat ze baby'tjes draagt. De echo hadden we deze ochtend. Luc en ik kijken uit naar hun kleintjes. Zullen megaleuke pupjes zijn die, en dat kan echt niet anders, zullen uitgroeien tot goedlachse en tot guitige maar vooral tot overdonderende lieve en gemakkelijk in omgang flatcoats.

Sabine Sintobin, 18/06/2015

 

STAMBOOM PUPS

Witch-Hunt's Foxy FudgeDuckfinder's BailysBoltiltorps RevolutionInkwells Let it Be
Black Mica's Extra Vaganza
Duckfinder's Jingle BellMicawbers Silverground Carpet Flyer
Zebulons Dane Flame
Wimborne Sweet CloverVaringo Sweet ReposeVaringo Richboy
Varingo Chaminade
Witch-Hunt's FriggLady Doc's Bullet Proof
Black Attraction Flying Witch
Just a Jewel of Perfect PromiseTrioaks Forever ZealousBlackrake Otello of CollyersFenrivers Reedmace
Moonlight Padarn
Aughnaleck Katie of TrioaksGunmakers Eriksay
Irvinstown Princess
FTA Dark Devotion Hip Perfect PromiseFTA Dark Devotion Hip Easy ExcelBelsud Brown Capers
FTA-Multi CH Dark Devotion Blue British Bluff
FTA Dark Devotion Island ImpactMulti FTCH Reltub Black Velvet
FTCH-Multi CH Aughnaleck Dutch D'Votion

Pedigree 5 generaties.pdf

 

 

Just a Jewel of Perfect Promise
(Câline)
 
Witch-Hunt's Foxy Fudge
(Fudge)
Geboren : 21 mei 2010 Geboren : 17 maart 2010
HD A, ED 0/0, Patella 0/0, Ogen vrij, Gonio vrij  HD A, ED 0/0, Patella 0/0, Ogen vrij, Gonio vrij