Stamboom van het 'Monkey'-nest

Onvergetelijke mooie beelden plakken op het netvlies van mijn ogen. Die van Bailey met drie van haar dochters tijdens twee fantastische strandwandelingen. Gisteren en vandaag. Bailey had drie nesten en ik had het privilège om als mens alleen op stap te gaan met Bailey vergezeld door een dochter uit haar eerste nest (Câline), een dochter uit haar tweede nest (Kadanz) én een dochter uit haar derde nest (Lilith). Vond ik zelf behoorlijk speciaal. Ware het niet dat ze ten huize Kadanz - Lilith aan het verbouwen zijn, waardoor die twee een paar dagen bij ons logeren, had dit niet direct mogelijk geweest. Ook al omdat net deze week Danske haar ene poot rustig moet houden. Ze steunde er zondag niet op. Dierenarts vond niet meteen de oorzaak maar beter voorzichtig zijn. Vandaar dat ze niet meekon op deze wandelingen. Liet uitzonderlijk dan ook maar Aiko thuis. Als gezelschap voor Danske. Lilith is pas vier maanden oud. Nog op en top puppy. Lekker onbeschaamd roekeloos en guitig lief. Terwijl ik deze tekst aan het typen ben, liggen Bailey's drie dochters vrijwillig bij mij in de bureau. Net niet op mijn voeten ;-) Een zalig gevoel om vast te stellen dat we drie keer een goede partner voor Bailey uitzochten. Câline is een knuffelkont maar die twee andere doen echt niet onder.

Daarom dat ik het ook heel erg spannend vind dat Flynn de papa wordt van Danskes pups. Flynn is namelijk ook een zoon van Bailey. Deze combinatie hadden we al lang op het oog. Dat is de reden waarom we op papier eigenaar zijn gebleven van Flynn. Die twee matchen mooi qua stamboom, qua uiterlijk en qua karakter. Daarbovenop zien Danske en Flynn elkaar heel graag. Danske hoeft er niet eens loops voor te zijn. Benieuwd hoe die twee de paringsdans zullen beleven. We hoeven ons voor één keer niet te gaan opjagen om alles rond te krijgen eenmaal de progesterontest uitwijst dat hét moment er aan zit te komen. Flynn zit zo lekker dichtbij. Hij zal het bij wijze van spreken kunnen ruiken wanneer hij de eerste move mag zetten ;-) Mochten hun intieme onderonsjes resulteren in een nageslacht, is het hier dubbel feest. Want dan wordt Monkey Dans niet alleen voor het eerst mama maar mag Bailey zich terzelfertijd trotse oma noemen van dit klein geweld. Met Lilith hier nu aanwezig groeit het verlangen naar dit nestje. Pupperwuppers van flatcoats zijn me toch zo vrolijk ! Uit de combinatie Danske - Flynn verwachten we ontstuimige karaktertjes met een hart van goud. Het leven wordt zeker niet saai of eentonig met één van hen in huis ;-)

Sabine Sintobin, 07/03/2013 

STAMBOOM PUPS

Kinky Cool of Perfect Promise Camwood Brown First Class Ticket Gowran Pheasant Tail Little Red Rooster of Varingo
Summer Nights Dream of Gowran
Varingo Moonfairy Waverton Toby Ale of Varingo
Waverton Sloe Gin
FTA Dark Devotion Hip Perfect Promise FTA Dark Devotion Hip Easy Excel Belsud Brown Capers
FTA-Multi CH Dark Devotion Blue British Bluff
FTA Dark Devotion Island Impact Multi FTCH Reltub Black Velvet
FTCH-Multi CH Aughnaleck Dutch D'Votion
Flatcoat Lolland Mocca' s Cream FT CH Dark Devotion Hip Gorgeous Gleam Dark Devotion Blue Bowie's Boogie Wizardwood Tawny Tormentil
FTA Multi - CH Casuarina Aconcagua
FTW Multi CH Beck of Chelborough Blackrake Otello of Collyers
Wave of Wimborne
Bjugel's Chikbrook Lady Mocca Varingo Stormbrook FTW Claverdon Raffles of Collyers
Feather Boa of Varingo
Bjugel's Chik Cerutti
Anuska

Pedigree 5 generaties.pdf

Flatcoat Lolland Mocca's Cream
(Danske)
 
Kinky Cool of Perfect Promise
(Flynn)
Geboren : 21 mei 2009   Geboren : 24 mei 2011
HD A, ED 0/0, Patella 0/0, Ogen vrij, Gonio vrij   HD A, ED 0/0, Patella 0/0, Ogen vrij, Gonio vrij